Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Technoplant

Technoplant

Technoplant

Technoplant is een merk wat zich sinds 1975 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, vervaardigen en verspreiden van electrische aandrijvingen voor luchtdempers en kleppentechnologie voor kachels, ventilatie en airconditioning.

Voor lucht applicaties hebben we standaard aandrijvingen en spring-return aandrijvingen voor luchtkleppen in HVAC-systemen. Ook hebben we veiligheidsaandrijvingen voor brand- en rookkleppen. Ook leveren we VAV-systemen voor individuele luchtregeling in ruimtes.

Voor water applicaties hebben we regelkleppen en sluit-wijzigkleppen (Shut-off and change-over) voor open en gesloten HVAC watercircuits. Voor kleppen van andere fabrikanten hebben we lineaire en roterende aandrijvingen voor de motorisering van de kleppen, het mengen en vlinderkleppen.
Voor Bus en Systeemintegratie hebben we gereedschappen en toebehoren voor bus- en communicatiesystemen en parametrering van apparaten.

Voor vrijwel elke toepassing hebben we wel een klep in ons assortiment. Of het nou regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, zijn. Bij Technoplant via ITT Controls is er altijd wel een klep geschikt voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

Een voordeel van Technoplant producten en oplossingen is dat ze onafhankelijk en open interfaces hebben zodat ze geen problemen geven in combinatie met alle populaire merken van verdeelrichtingen.
Daarnaast levert Technoplant ook op maat ontworpen producten speciaal voor rook- en branddetectie, voor variabele luchtvolume controle en voor gemotoriseerde klepafsluiters.

Technoplant producten verbeteren de economische prestaties van alle soorten HVAC-installaties. De lange levensduur, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen verminderen de kosten van installatie en onderhoud. Optimale prestaties met zo min mogelijk stroomverbruik.

Mail voor advies of overige informatie over Technoplant producten naar info@ittcontrols.com

Reznor Heaters

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Reznor. Dit merk heeft ruim 120 jaar ervaring in gasverwarming en ontwerpt en produceert verwarmingstoestellen voor commerciele en industriele toepassingen. Reznor is inmiddels uitgegroeid tot leider in haar branche voor industriele verwarming, luchtbehandelingstoestellen, koelmachines, condensing units en rooftop units. In deze gebieden biedt Reznor een volledig scala aan  producten en componenten welke verkrijgbaar zijn via ITT Controls. Reznor is inmiddels een divisie van Thomas & Betts Corporation welke wereldwijd actief is.

image content

ITT Marlow

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Marlow. Dit merk ontwikkeld en produceert voornamelijk pompen. Verschillende centrifugaal pompen en pompen voor commerciele zwembaden en waterparken.

image content

Belimo Actuators

Belimo is een merk wat zich sinds 1975 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, vervaardigen en verspreiden van electrische aandrijvingen voor luchtdempers en kleppentechnologie voor kachels, ventilatie en airconditioning.

image content

Bell_Gosset

Bell-Gosset is een merk van Xylem en deze producten worden ook geleverd door ITT Controls. Innovaties in de afgelopen 150 jaar hebben van Bell & Gosset een van de meest vooraanstaande merken op het gebied van (circulatie)pompen, HVAC/Sanitair Systemen - Flow Control, afvalwater Pompen, pompaccesoires, verwarming / sanitair accessoires, stoomapparatuur, lucht/sedimentcontrole, boilers en flow schakelaars, warmtewisselaars en condensatiepompen gemaakt.

image content

Maxitrol

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Maxitrol. Het assortiment van Maxitrol omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie. Maxitrol (Mertik) zijn marktleiders in het ontwerpen en fabriceren van gas combinatie controllers, gas drukregelaar, electronische gas modulatiesystemen, gas veiligheidsapparaten en gasfilters.

image content