Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Technoplant

Technoplant

Technoplant

Technoplant is een merk wat zich sinds 1975 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, vervaardigen en verspreiden van electrische aandrijvingen voor luchtdempers en kleppentechnologie voor kachels, ventilatie en airconditioning.

Voor lucht applicaties hebben we standaard aandrijvingen en spring-return aandrijvingen voor luchtkleppen in HVAC-systemen. Ook hebben we veiligheidsaandrijvingen voor brand- en rookkleppen. Ook leveren we VAV-systemen voor individuele luchtregeling in ruimtes.

Voor water applicaties hebben we regelkleppen en sluit-wijzigkleppen (Shut-off and change-over) voor open en gesloten HVAC watercircuits. Voor kleppen van andere fabrikanten hebben we lineaire en roterende aandrijvingen voor de motorisering van de kleppen, het mengen en vlinderkleppen.
Voor Bus en Systeemintegratie hebben we gereedschappen en toebehoren voor bus- en communicatiesystemen en parametrering van apparaten.

Voor vrijwel elke toepassing hebben we wel een klep in ons assortiment. Of het nou regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, zijn. Bij Technoplant via ITT Controls is er altijd wel een klep geschikt voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

Een voordeel van Technoplant producten en oplossingen is dat ze onafhankelijk en open interfaces hebben zodat ze geen problemen geven in combinatie met alle populaire merken van verdeelrichtingen.
Daarnaast levert Technoplant ook op maat ontworpen producten speciaal voor rook- en branddetectie, voor variabele luchtvolume controle en voor gemotoriseerde klepafsluiters.

Technoplant producten verbeteren de economische prestaties van alle soorten HVAC-installaties. De lange levensduur, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen verminderen de kosten van installatie en onderhoud. Optimale prestaties met zo min mogelijk stroomverbruik.

Mail voor advies of overige informatie over Technoplant producten naar info@ittcontrols.com

Giersch Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Giersch. De historie van Giersch begint rondstreeks 1950 toen de eerste oliebranders van de band rolden. Inmiddels is Giersch onderdeel van de Enertech Group en is Giersch de specialist op het gebied van lage emissie technologie.

image content

ITT General Controls

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT General Controls. ITT General Controls is fabrikant van hoogwaardige en technologisch hoogstaande en op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieen.

image content

McDonnell & Miller

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van McDonnell & Miller. McDonnell and Miller zijn inmiddels een onderdeel van Xylem. Het assortiment van McDonnell & Miller omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie.  McDonnell & Miller met name gespecialiseerd in Boiler Controls en stroomschakelaars.

image content

Maxitrol

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Maxitrol. Het assortiment van Maxitrol omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie. Maxitrol (Mertik) zijn marktleiders in het ontwerpen en fabriceren van gas combinatie controllers, gas drukregelaar, electronische gas modulatiesystemen, gas veiligheidsapparaten en gasfilters.

image content

Mercedöl

Sinds begin jaren zestig biedt Mercedol oplossingen aan particuliere klanten en aan grote industriële afnemers. Leveren en verzorgen van ketels en branders met een hoge energie-efficiëntie en schone verbranding zitten in de dienstverlening.

image content