Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Technoplant

Technoplant

Technoplant

Technoplant is een merk wat zich sinds 1975 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, vervaardigen en verspreiden van electrische aandrijvingen voor luchtdempers en kleppentechnologie voor kachels, ventilatie en airconditioning.

Voor lucht applicaties hebben we standaard aandrijvingen en spring-return aandrijvingen voor luchtkleppen in HVAC-systemen. Ook hebben we veiligheidsaandrijvingen voor brand- en rookkleppen. Ook leveren we VAV-systemen voor individuele luchtregeling in ruimtes.

Voor water applicaties hebben we regelkleppen en sluit-wijzigkleppen (Shut-off and change-over) voor open en gesloten HVAC watercircuits. Voor kleppen van andere fabrikanten hebben we lineaire en roterende aandrijvingen voor de motorisering van de kleppen, het mengen en vlinderkleppen.
Voor Bus en Systeemintegratie hebben we gereedschappen en toebehoren voor bus- en communicatiesystemen en parametrering van apparaten.

Voor vrijwel elke toepassing hebben we wel een klep in ons assortiment. Of het nou regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, zijn. Bij Technoplant via ITT Controls is er altijd wel een klep geschikt voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

Een voordeel van Technoplant producten en oplossingen is dat ze onafhankelijk en open interfaces hebben zodat ze geen problemen geven in combinatie met alle populaire merken van verdeelrichtingen.
Daarnaast levert Technoplant ook op maat ontworpen producten speciaal voor rook- en branddetectie, voor variabele luchtvolume controle en voor gemotoriseerde klepafsluiters.

Technoplant producten verbeteren de economische prestaties van alle soorten HVAC-installaties. De lange levensduur, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen verminderen de kosten van installatie en onderhoud. Optimale prestaties met zo min mogelijk stroomverbruik.

Mail voor advies of overige informatie over Technoplant producten naar info@ittcontrols.com

Hofamat Burners

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Hofamat. Dit merk heeft een breed assortiment aan brander en verbrandingsproducten varierend van 12kW tot 10900kW. Hofamat die een fusie is aangegaan met een andere partner in deze industrie heeft een sterk voordeel ten op zichte van de rest van de concurrentie om door te gaan met de ontwikkeling en fabricage van efficiente en superieure kwaliteit verbrandings apparatuur.

image content

Froling Wood Heating

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Froling (Fröling). Froeling Heating biedt volledige verwarmingssystemen en is gespecialiseerd in oplossingen voor brandhout, pellets en afvalhout. Met state-of the-art technologie is Froling in Europa een van de meest toonaangevende leveranciers.

image content

GSR Valves

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van GSR Ventiltechnik. Door de knowhow, betrokkenheid van een klantgericht team, het uitstekende kwaliteit management systeem en de ruim 40 jaar aan ervaring in het ontwikkelen van klantgerichte speciale klepoplossingen is GSR Ventiltechnik leidend in deze branche. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ITT Controls kleppen en onderdelen levert van dit merk.

image content

ITT Marlow

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van ITT Marlow. Dit merk ontwikkeld en produceert voornamelijk pompen. Verschillende centrifugaal pompen en pompen voor commerciele zwembaden en waterparken.

image content

Mercedöl

Sinds begin jaren zestig biedt Mercedol oplossingen aan particuliere klanten en aan grote industriële afnemers. Leveren en verzorgen van ketels en branders met een hoge energie-efficiëntie en schone verbranding zitten in de dienstverlening.

image content