Connect with Us
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  • slider background
  1. Technoplant

Technoplant

Technoplant

Technoplant is een merk wat zich sinds 1975 gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen, vervaardigen en verspreiden van electrische aandrijvingen voor luchtdempers en kleppentechnologie voor kachels, ventilatie en airconditioning.

Voor lucht applicaties hebben we standaard aandrijvingen en spring-return aandrijvingen voor luchtkleppen in HVAC-systemen. Ook hebben we veiligheidsaandrijvingen voor brand- en rookkleppen. Ook leveren we VAV-systemen voor individuele luchtregeling in ruimtes.

Voor water applicaties hebben we regelkleppen en sluit-wijzigkleppen (Shut-off and change-over) voor open en gesloten HVAC watercircuits. Voor kleppen van andere fabrikanten hebben we lineaire en roterende aandrijvingen voor de motorisering van de kleppen, het mengen en vlinderkleppen.
Voor Bus en Systeemintegratie hebben we gereedschappen en toebehoren voor bus- en communicatiesystemen en parametrering van apparaten.

Voor vrijwel elke toepassing hebben we wel een klep in ons assortiment. Of het nou regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, zijn. Bij Technoplant via ITT Controls is er altijd wel een klep geschikt voor uw toepassing. Laat u adviseren door onze verkoopafdeling voor het juiste product.

Een voordeel van Technoplant producten en oplossingen is dat ze onafhankelijk en open interfaces hebben zodat ze geen problemen geven in combinatie met alle populaire merken van verdeelrichtingen.
Daarnaast levert Technoplant ook op maat ontworpen producten speciaal voor rook- en branddetectie, voor variabele luchtvolume controle en voor gemotoriseerde klepafsluiters.

Technoplant producten verbeteren de economische prestaties van alle soorten HVAC-installaties. De lange levensduur, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen verminderen de kosten van installatie en onderhoud. Optimale prestaties met zo min mogelijk stroomverbruik.

Mail voor advies of overige informatie over Technoplant producten naar info@ittcontrols.com

Remeha Boilers

Remeha is is al sinds begin jaren 50 actief op het gebied ketels voor centrale verwarming. Naast ketels voor vaste brandstoffen ging Remeha ook over op het fabriceren van atmosferische (staande) gasketels, wandgasketels, HR-ketels, oliegestookte ketels,  gasketels, overdruk ketels en overdrukketels met voorzetbrander voor olie en/of gas. ITT Controls levert produkten en onderdelen van Remeha.

image content

Elco Oskamp

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Elco Oskamp. Dit merk ontwikkeld en produceert cv-ketels en warmtepompen. Ook zonne-energie is een specialisme waar Elco Oskamp zich mee bezig houdt.

image content

Dungs

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Dungs. Dungs staat garant voor betrouwbaarheid, efficientie en gebruiksvriendelijkheid. De uitzonderlijke kwaliteit en veiligheid hebben dit merk in de afgelopen jaren markt marktleider gemaakt op hun gebied. Voor het regelen, doseren en moduleren van brandbaar gas en verbrandinslucht of van kleppen naar veiligheidstechnologie of van automatische brandercontrollers naar brander management systemen. Dungs is het merk wat het complete gamma verkoopt en ondersteund. ITT Controls is de schakel en geeft u advies, levert producten en onderdelen en doet de onderhoud en het beheer van deze producten.

image content

Weishaupt Burners

ITT Controls levert produkten en onderdelen van het merk Weishaupt. In de markt van verwarmings- en condensatiesystemen, zonne-energie, warmtepompen en gebouwbeheersystemen is Weishaupt een van de marktleiders.

image content

Emerson Pactrol

Emerson Pactrol Controls, inmiddels onderdeel van Emerson Climate technologies, ontwerpt en fabriceert automatische ontstekingsmechanismen en controle apparaten voor gas- en oliegestookte apparaten zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik. Eerder had Emerson Pactrol Controls al White Rodgers ingelijfd. ITT Controls levert producten en onderdelen van Emerson Pactrol Controls en White Rodgers.

image content